Onze formule

DameskledingKleding

U kunt kleding zonder afspraak inbrengen tijdens onze openingsuren. Wij nemen alleen kleding in die onbeschadigd, schoon en gestreken is. Verder dient de kleding up-to-date en van de betere merken te zijn. Merken dameskleding die u terug kunt vinden in onze winkel zijn: Girbaud, Marccain, Armani, Kenzo, D&G, Pauw, Hugo Boss, Save the Oueen en vergelijkbare merken.

Wij bepalen of de artikelen geschikt zijn en tevens de prijs waarvoor ze verkocht gaan worden. Nadat wij de kleding beoordeeld hebben berichten wij als er kleding opgehaald kan worden. Dit kan zijn omdat de kleding niet aan onze eisen of behoeften voldoet. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom gaan wij bij het innemen selectief te werk.

Niet ingenomen kleding moet binnen 4 weken na berichtgeving opgehaald worden, dit heeft te maken met onze beperkte opslagruimte. Ingenomen kleding wordt gedurende een aantal weken bij ons ter verkoop aangeboden. Wij besteden veel zorg aan presentatie, verkoop en veiligheid aan de door u ingebrachte artikelen, maar inbreng is wel voor eigen risico. Gestolen artikelen kunnen door ons niet worden vergoed, behalve als het aantoonbare nalatigheid van onze kant betreft.

Voor verkochte kleding ontvangt u 50% van de verkoopprijs na de BTW afdracht. Dit bedrag wordt binnen een maand na verkoop aan u overgemaakt. Niet verkochte kleding wordt na enige tijd uit de winkel verwijderd. U kunt bij ons aangeven of u de niet ingenomen- of niet verkochte kleding terug wilt hebben of dat we deze aan een goed doel mogen schenken.

Wilt u de kleding terug hebben dan kan het zijn dat u maandelijks een mailtje/berichtje van ons ontvangt met de mededeling dat er kleding voor u klaar ligt. De kledingstukken die binnen 4 weken na berichtgeving nog niet zijn opgehaald doneren wij alsnog aan een goed doel.

Niet alleen kleding maar ook tassen, schoenen, laarzen en accessoires, zoals riemen, shawls en sieraden kunt u via ons aanbieden. Schoenen en laarzen worden alleen ingenomen als ze niet of weinig gedragen zijn. Ook gelegenheidskleding- en feestkleding nemen wij graag in.

Tijd om uw kasten eens op te ruimen?

AntiekAntiek en curiosa

Van barok, jugendstil tot art-deco. Betreft het een mahoniehouten kastje of een robuust eiken tafel. Grootmoeders strijkbout of het rookgerei van opa.

Het is vaak lastig om antiek of curiosa te verkopen. Niet altijd is het gewenst dit vanuit huis te doen. Via onze sfeervolle winkel bent u nu in de gelegenheid om uw antiek of curiosa in consignatie te koop aan te bieden.

We hopen door uw inbreng het assortiment zo breed mogelijk te houden, zodat het voor menigeen wat makkelijker wordt antiek aan te schaffen.

De verkoopprijs wordt vooraf door ons samen bepaald. Eventueel wordt de prijs met u in overleg bijgesteld. Van de verkoopprijs ontvangt u 75% na de BTW afdracht. Dit bedrag wordt binnen een maand aan u overgemaakt. Niet verkochte goederen gaan na verloop van tijd weer naar u retour.

KunstKunst

Kunst is bijzonder. Kunst is persoonlijk en kunst is keuzes maken.

Kunstenaars zijn bij 2e Hansje aan het juiste adres om hun kunst tentoon te stellen en te koop aan te bieden. Ook particulieren zijn van harte welkom. Is de fascinatie voor het schilderij verdwenen of past het beeldje niet meer in uw nieuwe interieur, dan kan 2e Hansje u behulpzaam zijn bij de verkoop ervan.

Bij de kunst worden de prijzen in overleg vastgesteld. Bij verkoop ontvangt u 75% van de verkoopprijs na de BTW afdracht. Dit bedrag wordt binnen een maand na de verkoop aan u overgemaakt. Niet verkochte goederen gaan na verloop van tijd weer naar u retour.

Hoe

Bij het inbrengen van kleding, antiek en curiosa of kunst ontvangt u van ons een klantennummer. U blijft eigenaar van de ingebrachte stukken en deze bevinden zich voor risico van de eigenaar in het pand. Wij verplichten ons als een goede huisvader voor de artikelen te zorgen en deze te bewaren. Buiten de reguliere inboedel- en opstalverzekering is eventuele verzekering van de artikelen voor eigen rekening.

Wanneer

Kleding, antiek, curiosa en kunst kunnen tijdens openingsuren worden ingebracht of na telefonische afspraak.