Algemeen

2e Hansje “in de Synagoge” gaat eind dit jaar stoppen…

17 september 2019 0 comments

Beste allemaal,

Met ingang van 31 december stop ik na dik 10 jaar met 2e Hansje “in de Synagoge”. Natuurlijk met pijn in mijn hart, maar ik ben ook super nieuwsgierig naar wat er gaat komen, een nieuwe fase. Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen 10 jaar. We hebben er met z’n allen een succes van gemaakt. Alle dames die afstand deden van geweldig mooie items uit hun garderobe en natuurlijk de dames die bij 2e Hansje kwamen “schat zoeken”, soms wekelijks bij mij binnenvielen en helemaal happy waren als ze weer wat moois gescoord hadden.

De Synagoge gaat een andere bestemming krijgen maar wat gaat er gebeuren met de winkel 2e Hansje ? Een veelgestelde vraag, vooral van de vele vaste klanten, en eerlijk gezegd, ik weet het niet.

Ik weet wel dat ik het erg fijn zou vinden als 2e Hansje zou worden overgenomen en zou worden voortgezet op een andere locatie in Hattem. Zo’n 10 jaar terug was het tweedehands even wennen in Hattem, maar het is uitgegroeid tot iets moois en niet meer weg te denken uit Hattem. Nietwaar?

Heb je er eigenlijk nooit over nagedacht of toch stiekem altijd over gedroomd? Misschien is het iets voor jou?

Neem gerust contact met me op:

Maja de Zwaan 06-51747370

Gerelateerd

Leave a Comment